Місто щастя

Нова виставка картин у холі Школи

Запрошуємо до холу Школи — роздивлятись нову експозицію, повну барв та емоцій! Сонячні промінчики, що пробиваються крізь молоде листя, чуттєвість танку, закарбована в геометричних фігурах — фото не зможуть передати й крихти усіх деталей!

На експозиції представлено серію робіт Ірини Колесникової, створену протягом останніх 2 років. Назва виставки – «Місто щастя» – це спроба по-іншому поглянути на буденність життя, наповнити її фарбами та сонцем. Це й не дивно, адже автор – одеситка, і кожне полотно Ірини – це згусток сонця та буяння світла.
Роботи Ірини неодноразово виставлялися на всеукраїнських та міжнародних виставках, а також є у багатьох приватних колекціях.

Експозиція здійснена у партнерстві з UArt gallery. Ціль галереї - популяризувати творчість українських митців. Яким чином? Поширюючи та розповідаючи про щире і, водночас, — інтелектуальне, небанальне молоде мистецтво, що дихає українським повітрям. «Ми діємо задля того, аби показати людям, що справжня цінність — у мистецтві, яке здатне наповнити життя сенсами та провокувати на естетичні переживання», — Різенко Олександр, UArt gallery.

 

Поділитись: