Усі проекти — на одній дошці!

Члени учнівського самоврядування створили канбан-дошку для своїх проектів

Відтепер про всі проекти учнівського самоврядування можна дізнатися, лише поглянувши на його новий інструмент — канбан-дошку!

Канбан — це система одночасної організації великої кількості проектів, і канбан-дошка наочно демонструє їхній прогрес. Розібратися в ній дуже просто: для кожного проекту є три секції — "зробити", "у процесі" та "зроблено", де на папірцях відповідного кольору розміщені завдання. В процесі виконання учні самостійно переміщують папірці з секції до секції та контролюють виконання завдань.

Діти розповіли, що такий метод управління проектами допомагає бачити прогрес кожного з них та розуміти, де потрібно докласти більше зусиль чи де потрібна допомога. До того ж, кожен учень Школи тепер знатиме, чим зараз займається учнівське самоврядування, і навіть зможе запропонувати свою допомогу. Для цього потрібно просто повідомити, яке саме завдання його цікавить і... скоріше братися за діло! Наприклад, завдання першого проекту, "Диско народів світу" на Дні вільної форми, розібрали одразу. Результат — велика частина роботи вже виконана! Таким чином, цей простий інструмент допоможе учням проявляти ще більше ініціативи та відчувати задоволення від роботи над спільною справою.

Тож нам залишається лише побажати їм подальших успіхів та нових цікавих ідей! 

Поділитись: