Статеве виховання підлітків. Погляд фахівця

28.11.2016
На зустрічі в проекті "Батьківські посиденьки" Олена Голоцван, лікар-психіатр, сексолог, розкаже про статеве виховання підлітків

У п'ятницю, 2 грудня, о 17:00 у лекторії Новопечерської школи відбудеться лекція Олени Голоцван для батьків  "Статеве виховання підлітків. Погляд фахівця". Лекція відбудеться у рамках проекту Ірини Сіткарьової психолога Новопечерської школи, "Батьківські посиденьки".

Олена Голоцван - лікар-психіатр, психотерапевт, сексолог кандидат медичних наук, доцент НМАПО імені П.Л.Шупика. Національний тренер з питань збереження сексуального та репродуктивного здоров'я населення; Національний тренер-консультант і експерт з питань надання медико-соціальної допомоги підліткам та молоді (Клініки дружньої до молоді-КДМ); Автор статей і методичних матеріалів, розробник міжнародних соціальних проектів; Тренер-консультант ряду міжнародних агентств - UNAIDS, USAID, UNICEF, UNFPA; Президент Асоціації сексологів і сексотерапевтів України (АССУ).


Під час лекції батьки дізнаються достовірну інформацію і фахові поради щодо виховання підлітків та відповіді на питання:
- які психофізичні особливості підліткового віку?
- яка поведінка підлітка є фактором ризику інфікування ЗПСШ та небажаної вагітності?
- чому підлітки вживають психоактивні речовини і курять?
- як статеве виховання робить життя підлітків безпечнішим?
- ...а також ви зможете поставити питання, які цікавлять саме вас.

РЕЄСТРАЦІЯ

Поділитись: