Наш казковий рік

Згадаймо найкрутіші події навчального року 2018-2019

Минає останній тиждень нашого 2018-2019 навчального року — року, коли Новопечерська відсвяткувала свій перший ювілей! 

Ми вирішили згадати собі — й вам нагадати, якщо ви щось пропустили, — чого ми за ці 10 місяців досягли, що встигли, кого бачили, які проєкти здійснили та що святкували!

Але спершу нагадаємо, що цього року стежити за життям Новопечерської стало ще простіше: в нас з'явився красивий акаунт в Instagram з різними stories про шкільне життя, а на YouTube-каналі ми запустили Відеомайстерні Новопечерської — короткі відео з порадами, думками та лайфхаками від наших учителів!


  • Навчальний рік ми, як завжди, привітали 1 вересня: друзі знову зустрілися, випускники провели першачків на їхні перші шкільні уроки, а у стінах Школи знову почали лунати дзвінки на заняття!
  • У жовтні ми раділи за нашого учителя української мови та літератури Юрія Гайдученка, який потрапив у десятку найкращих учителів України з версією Global Teacher Prize Ukraine 2018 та отримав приз глядацьких симпатій!
  • Протягом року в нас було багато яскравих та вигадливих Днів вільної форми, найулюбленішим з яких залишався, звичайно, Гелловін.
  • У грудні ми познайомились із родинами, які планували стати частиною Новопечерської. І, до слова, наприкінці року дехто з них вже до нас приєднався wink
  • На перший День Лідерства цього року до нас завітала ціла компанія світових зірок — а ми детально вивчали їхні історії, щоб зрозуміти, які лідерські звички допомогли їм стати успішними.
  • Взимку ми подружились із благодійним проєктом 1+1 "Здійсни мрію" й влаштували дві великі події для збору коштів: Сніжний бал із танцями, виступами учнів та благодійною лотереєю, а також величезний благодійний ярмарок від учнів, батьків та команди. 
  • Цього року здійснилась і наша мрія: до нашої Школи особисто завітав Нік Вуйчич та поспілкувався з учнями.
  • Вже другий рік поспіль ми запросили до себе вчителів з усієї України, провели для них майстерки й презентації і просто познайомились та поспілкувались із колегами.
  • У квітні Новопечерській виповнилося 5 років! Усі ми по-різному привітали Школу: хтось намалював картину, хтось пошив м'яких учнів-зайчиків, хтось станцював, а хтось заспівав. Та все це було зроблено з однаково великою любов'ю до Новопечерської та її родини :) 
  • Те, над чим ми працювали від самого створення Школи, нарешті сталося: ми отримали ліцензію на українсько-манітобську інтегровану програму (Blended Program)! Після її завершення учні зможуть отримати український атестат про середню освіту та Manitoba High School Diploma.
  • А ще цього року почала працювати Батьківська рада і встигла зробити багато класних речей, адже тільки в синергії школи, батьків та дітей можлива найкраща освіта! 

Радимо переглянути й інші новини за цей рік: там ми розповідаємо про різні шкільні та особисті проєкти наших учнів, про уроки, про наших гостей та багато іншого. 

Дякуємо, що були з нами цей рік! Стежте за нами й надалі у всіх соцмережах :) 

Поділитись: