Чого ми навчились на гуртках

Розповідають наші учні!

На відміну від уроків зі шкільної програми, гурткові заняття учні обирають самостійно. Що впливає на їхній вибір? Що можуть дати гурткові заняття? Чи надихають вони на вибір майбутньої професії? 

А запитаємо в них самих!

Усачов Даніїл, 8-А, відвідує гуртки з акваріумістики та інформатики

Мені цікаво розмовляти про біологію і дізнаватись нове про різні види риб. Вже дізнався багато! А щодо інформатики, то я хочу стати програмістом, правильно розуміти наукові тексти, а ще правильно діагностувати своє здоров'я.

Марків Богдан, 8-А, відвідує гуртки з акваріумістики і програмування

Мені цікаве програмування. І мені здається, що я можу мати більший результат, маючи заняття на гуртку. Що до акваріумістики, то мені подобається спілкування з паном Михайлом, в наш час не багато людей, які можуть підтримати розмову про квантову механіку J  На програмуванні я вже навчився базам Python, а на акваріумістиці відкрив для себе фізику руху електрона і т.д. і т.п.

Дуже вірогідно, що пов’яжу своє життя з програмуванням. Якщо вдасться опанувати майстерно декілька мов програмування, можна буде спробувати піти на цей фах. Ще були думки стати астрофізиком, але поки не впевнений.

Ружанська Стефанія, 8-А, відвідує гурток зі спортивних ігор

Цей гурток я обрала, бо займаюся баскетболом ще з минулої школи. Тут вже навчилась різних подач з волейболу. Але пов’язувати життя зі спортивними іграми не планую.

Совівський Данило, 8-А, відвідує гурток з плавання

Я обрав плавання, тому що я займаюся спортом і для мене це дуже корисно. На гуртку вже навчився гарно плавати. Пов’язувати життя з цим я не планую, але займатися буду й надалі.

Матіяшек Ксенія, 8-А, відвідує гуртки з танців і театрального мистецтва

Я люблю рухатись і передавати емоції через рухи тіла. На театральному гуртку я можу бачити себе по різному, дивитись на різні ситуації. На танцях я навчилась придумувати рухи самостійно, як танцювати хіп-хоп і контемп. Театральний гурток підкаже, як можна імпровізувати в будь-яких випадках, передати почуття без слів, змінювати настрій моментально, відбивати ланцюжкові ритми. Чи хочу я пов’язати своє життя з цими напрямами? Щодо танців я не впевнена, а театральне мистецтво — можливо. Я думаю, що мені вдається вступати в різні ролі і добре їх виконувати. Я не хочу тримати це в собі. Хочу поділитись зі всіма.

Расевцева Надійка, 5-А, відвідує гуртки з гончарства і туризму        

Тут мені найбільше подобається. Я вже навчилась ліпити на гончарному колі й дуже добре лазити. Але поки що це все ж таки хобі.

Клюєва Анастасія, 8-А, відвідує гуртки з хімії, алгебри та геометрії

Просто я відчувала, що можу більше. І, на мою думку, ці напрямки знадобляться в житті кожному.

Чепова Людмила, 10 клас, відвідує гурток з аквааеробіки

Я люблю плавати, і тут змогла навчитись багатьом вправам. Життя з цим напрямком пов’язувати не планую.

Поділитись: