Від школи до мрії: зустріч перша

Старшокласники поспілкуються із сучасними лідерами думок

Як стати тим, ким мрієш, якщо не знаєш, з чого почати?

В рамках програми професійної орієнтації Новопечерська школа розпочинає унікальну серію мотиваційних зустрічей "Від школи до мрії" за участі сучасних лідерів думок, де кожен зі спікерів розповість про те, чого можна прагнути і як цього досягти. Такі зустрічі — можливість поспілкуватися з людьми, які надихають. Вони мають різні історії, але усіх їх об'єднує одне — досягнення мрії.

Першим мотиваційним спікером стала Зоя Литвин, засновниця Новопечерської школи та голова громадської спілки "Освіторія". Пані Зоя розповіла про свій досвід навчання у школі та університеті, про перший професійний вибір та, зрештою, про те, як потрапила в соціальну сферу та почала працювати над проектами, які надихають та роблять щасливими тисячі людей.

Наступними і останніми в цьому семестрі спікерами стануть Дмитро Соболь та Олександр Саттаров, що пройшли цікавий професійний шлях, працюючи в офісах міжнародних компаній, таких як NIKE та PUMA, створили власний фестиваль брендів don't Take Fake, журнал DTF Magazine.

Сподіваємось, що ці зустрічі допоможуть учням впевнитись у своєму виборі та сміливо крокувати найцікавішим шляхом — шляхом від школи до мрії.
 

Поділитись: