Наші на Charity Bazaar від IWCK

Ми долучилися до Благодійного Ярмарку від Міжнародного жіночого клубу Києва

2 грудня Міжнародний жіночий клуб Києва (IWCK) влаштував вже 25-й Благодійний Ярмарок для українців, що потребують допомоги: всі зароблені гроші віддадуть на потреби сиріт, дітей з інвалідністю та людей похилого віку. Цього року у Ярмарку взяли участь сорок чотири посольства різних країн, міжнародних компаній, культурних організацій, і разом їм вдалося зібрати рекордну суму — 3,3 млн гривень!

Часточка цієї суми належить і справі рук учнів Новопечерської школи. Протягом декількох тижнів ми збирали речі, книжки, іграшки й техніку для продажу на Ярмарку. А в суботу наші учениці Тетяна (1 клас) та Марія (4 клас) Сахарук особисто допомагали продавати зібрані речі! Ми вирішили запитати в дівчат, чим саме вони займалися, що їм сподобалось і чому взагалі важливо займатись благодійністю.

Марія: На Ярмарку я продавала речі й розповідала, які вони класні і що з ними робити. Бо якщо не розкажеш, то люди і не захочуть купувати! Ми продавали книжки, одяг, взуття, картини, самі напекли пирогів. Ми зібрали 9300 гривень, і це дуже добре! Ярмарок тривав біля 6-7 годин, але я зовсім не втомилась, бо мені подобалось те, що я роблю. Брати участь у таких заходах дуже корисно для будь-кого, бо ти не лише допомагаєш іншим, а й сам бачиш щось нове, розмовляєш з іншими людьми і бачиш, що роблять вони.

Тетяна: Моя допомога полягала в тому, щоб клеїти на речі цінники. Окрім речей, в нас також була безпрограшна лотерея, і моя вчителька пані Вікторія виграла в ній книжку. А ще ми продавали дуже смачні квіточки з тіста — їх усі розкупили, купила навіть наша директорка пані Ірена! В участі у Ярмарку мені сподобалось, що я роблю приємне іншим діткам. На Новий рік нас тут не буде — ми поїдемо до іншої країни, — а наші подарунки поїдуть до інших дітей, і в них буде свято.

Ми дякуємо всім родинам, які долучилися до збору речей й зробили свій внесок у допомогу людям, яким вона необхідна!

До речі, грудень ми оголосили місяцем благодійності у Новопечерській школі. У кожному класі діти самостійно обирають, як проявити турботу до ближніх та подарувати їм тепло напередодні зимових свят: відвідати будинок для літніх осіб, здійснити мрію дитини з дитбудинку, долучитися до благодійної акції тощо.

Запрошуємо і вас зробити кілька гарних справ, адже тоді й вашому серцю стане набагато тепліше!

Поділитись: