Як "подружити" продукти?

Батьки взяли участь у дискусії "Синергія продуктів та смакові емоції"

Міжнародний тренер і коуч з харчування Олена Огінська та керівник департаменту харчування Новопечерської школи Оксана Остаповська провели для батьків відкриту дискусію "Синергія продуктів та смакові емоції". Учасники говорили про те, як найкраще поєднувати продукти, щоби всі елементи йшли на користь: як броколі доповнює томати, чорниці — вівсяну кашу, а розмарин — м'ясо на грилі. Виявляється, що класичні поєднання продуктів зумовлені не тільки смаком, а й користю! 

Другою частиною дискусії стала тема смакових емоцій. Пані Олена та пані Оксана розповіли, яким важливим є приклад батьків у формуванні смакових вподобань дітей, адже, з'являючись у дитинстві, вони можуть супроводжувати людину протягом всього її життя. Те, що батьки говорять про їжу, міцно закарбовується в пам'яті дитини, тож дуже важливо допомогти їй розрізняти, що саме для неї корисно.

Наприкінці зустрічі не забули згадати й про позитивний вплив Школи на харчування дітей, адже завдяки нашому меню діти більше дізнаються про те, як їсти не тільки корисно, а й смачно 

Про минулу лекцію пані Олени читайте тут

Поділитись: