Галереї юних художників з класів дошкільної підготовки

Помилуйтеся справжніми витворами мистецтва!

Локація дошкільної підготовки цими днями перетворилася на справжнісіньку галерею з творами юних митців!


«Третя чверть у класі дошкільної підготовки для дітей 5 років присвячена культурі й місцю дитини в ній, тож діти вчаться виражати себе в різних жанрах образотворчого і театрального мистецтва», – розповідає вчитель В’ячеслав Назаренко. Разом із ним ми проходимо імпровізованою дитячою галереєю. На колоні розташувалися картонні коники – заміна традиційним дерев’яним забавкам – з базовими елементами яворівського розпису у вигляді вербових гілочок. Просто на дверях класу бачимо малюнки у стилі петриківського розпису з характерними яскравими квітами. У планах В'ячеслава – познайомити дітей також з васильківським та опішнянським розписом.

Вивчаючи портрет, діти малювали одне одного, і не просто так, а на справжніх великих мольбертах у кабінеті образотворчого мистецтва! А на схожість митців зі своїми автопортретами дивіться самі :) 
Долучились діти й до театрального мистецтва: дізналися про різницю між оперетою, оперою й балетом і познайомились з пальчиковим ляльковим театром. А днями до них завітав актор театру української традиції «Дзеркало» Олексій Білецький і розповів про грим та перевтілення у різних героїв. 

Хто знає, можливо, що просто зараз Новопечерська школа готує майбутнього великого митця чи актора! 

Поділитись: