Новини з бібліотеки

Нові надходження, нова виставка та #книгоНУШ

В нашої бібліотеки цього тижня одразу декілька новин! Розповімо детально про кожну.

  • #книгоНУШ

#книгоНУШ — це освітня ініціатива EdCamp Ukraine, яка закликає радити цікаві та корисні книжки, які просто необхідно прочитати кожному, хто змінює освіту, та які разом складатимуть бібліотеку Нової української школи! Сергій Жадан дав ідеї старт, і до флешмобу вже встигло долучитися чимало відомих людей. 

А бібліотека Новопечерської школи швидко запам'ятала назви книжок, які вже з'явилися під хештегом #книгоНУШ, та подарувала їм окрему поличку! Звісно ж вона буде постійно оновлюватися і розширюватися, щойно у флешмобі звучатимуть нові назви!

А що ви б порадили прочитати сучасним освітянам? Приєднуйтесь до ініціативи у соцмережах!

  • Книжкові новинки

А ще до нас приїхало дуже багато новинок з усіх жанрів, від дитячої художньої літератури до дорослої мотиваційної. Книжечки вже чекають на маленьких (і не тільки!) читачів на своїх затишних поличках. Мерщій розглядайте назви новинок у фотогалереї в кінці статті. 

 

 

  • Традиційна виставка

В бібліотеці з'явилась виставка, присвячена Дню пам'яті жертв голодоморів. Художня та документальна література відкриває моторошні сторінки нашої історії, тож кожен відвідувач може дізнатися більше про роки, які не можна забувати. 

Поділитись: