138 учнів Новопечерської школи вийдуть на сцену Жовтневого палацу

Танцювальне шоу "Лускунчик" від студії Lucky Dance вже в березні

Студія танцю Lucky Dance Crew Новопечерської школи, за підтримки громадської спілки “Освіторія” та національної премії для вчителів-новаторів Global Teacher Prize Ukraine представляє благодійне дитяче танцювальне шоу «Лускунчик»!

Шоу вібудеться 14 березня о 19:00 у Жовтневому палаці. У яскравому дійстві візьмуть участь 138 дітей віком від 3 до 16 років: маленькі артисти дуже професійно проживають кожну емоцію через танець, а видовищні костюми, грим та постановка занурять глядачів будь-якого віку у казкову атмосферу!

Ця вражаюча історія про Марі та Лускунчика, яким протистоїть зла королева Мишильда, вчить доброті та сміливості, а також допомагає дітям: кошти від продажу квитків будуть спрямовані на створення студії мажорет-спорту у Житомирській спеціальній школі для дітей з порушеннями інтелектуального розвитку.

Придбати квитки

Керівник студії: Анна Домніч, хореограф, суддя міжнародної категорії з мажорет-спорту, входить до топ-10 найкращих педагогів України.
Режисер-постановник: Юлія Сахневич, майстер спорту, учасниця проєкту «Танців з зірками», фіналістка проєкту «Танцюють всі».

Поділитись: