Перший рік Батьківської Ради: підсумки

03.06.2019
Згадуємо спільні проєкти Ради та Школи

Цього року в Новопечерській почала свою роботу Батьківська Рада! За допомогою голосування батьки обрали представників від кожного класу, щоб представляти його інтереси, виносити на обговорення важливі запитання та втілювати в життя круті проєкти!

На фото нижче — підсумкові збори Батьківської Ради, під час якої батьки та адміністрація обговорили все, що вдалося зробити за навчальний рік. А зробити вдалось достатньо для того, щоб довести, що синергія між Школою, учнями та батьками — ідеальна форма роботи ;) 

Ми запитали голову Батьківської Ради пані Марину Нікіфорчук про її враження від першого року.

Марина Нікіфорчук, голова Батьківської Ради: Перший рік роботи Батьківської Ради був дуже насиченим. Ми отримали неабиякий досвід: навчалися командній роботі; долучалися до організації та участі у шкільних заходах; висували ідеї та пропозиції від батьків і разом із дітьми та командою Школи реалізовували їх; знайшли шляхи покращення та вдосконалення комунікації між батьками та адміністрацією школи.

Завдяки співпраці, небайдужості батьків та дітей, відповідальності представників Ради та величезній підтримці команди Школи, ми досягали поставлених цілей, а саме:

Дійсно, залишились питання, ідеї, пропозиції, в яких ми не встигли досягти бажаного, але це тільки підтверджує, що попереду на всіх нас чекає плідна праця в посиленні командної роботи в інтересах наших дітей. В разі повного включення та використання доступних інструментів комунікації, покращення каналів спілкування ми досягнемо кращих результатів в напрямку поставлених цілей.

Дякуємо членам Батьківської Ради та всім батькам, які зробили цей рік таким яскравим! Попереду на нас чекає ще більше неймовірних викликів та проєктів!

Поділитись: