Стипендіальна програма 2022/2023

25.01.2022
Приймаємо заявки на безкоштовне навчання у наступному році для учнів 8-11 класів!

Новопечерська школа починає приймати заявки на Стипендіальну програму 2022/2023! І цього року сюрприз — ми шукаємо учнів з усієї країни!

  • Новопечерська школа — простір, що обʼєднує амбітних учнів, учителів-новаторів та прогресивні методи навчання. Звучить занадто ідеально? Але ви лиш гляньте самі: Новопечерська — школа, яку неможливо не любити!
  • Стипендіальна програма — це грант від ГС "Освіторія", який повністю або частково покриває вартість навчання для учнів 8-11 класів в Новопечерській школі. Ви все правильно зрозуміли: у кожного з вас є шанс отримати можливість безкоштовно навчатись в одній з найінноваційніших шкіл світу.
  • Цьогорічне нововведення: брати участь у Стипендіальній програмі можуть учні з усіх куточків України, жодних обмежень! Якщо ви, наприклад, з Черкас чи Львова, але мрієте про навчання у Новопечерській школі у Києві, обовʼязково спробуйте свої сили! І за організаційні моменти не переймайтеся: нагляд тьютора, проживання та харчування забезпечуємо.
  • Подаватися можуть майбутні учні 8-11 класів, що мають академічні, спортивні чи громадські здобутки та походять з родин, які не мають змоги сплатити за навчання. Можна також рекомендувати учня! Поспішайте заповнити заявку.

Дедлайн: 1 березня 2022 року

Не проґавте можливість безкоштовно навчатись зі 100%-им задоволенням та натхненням у школі мрії heart
 

Поділитись: