STEAM FAIR 2018 відбувся!

Дізнайтесь, як це було :)

Наш ярмарок STEAM FAIR 2018, що відбувся 24 та 25 квітня, оголошено закритим і вкрай цікавим laugh

У перший день наші учні 5-9 класів з гордістю презентували на науковому ярмарку свої роботи, над якими вони працювали протягом останніх тижнів. З самого ранку до спортивної зали, де відбувався ярмарок, завітали почесні члени журі, що визначатимуть переможців кожної паралелі, та уважно вислухали й роздивились всі роботи. Потім настав час для презентацій для своїх колег — інших учнів — та вчителів.

Ми були просто вражені масштабністю робіт та їхньою можливою користю для суспільства! От яка вона, сила інтегрованого навчання: поєднавши декілька предметів разом, учні ясніше бачать цілісну картину світу й краще розуміють природні явища.

На другий день у гості до Школи завітали батьки, яким теж було цікаво дізнатись, чим таким важливим займались діти під час підготовки. 

А потім ми дізнались про них — авторів найкращих проектів STEAM FAIR 2018  Уявляємо, як нелегко журі було визначитися, адже ми побачили стільки детальних, важливих та захопливих проектів!

Вітаємо переможців та всіх учасників наукового ярмарку! Вони зробили неймовірну роботу: отримали не тільки знання зі шкільних предметів, але й навчились поважати думку одне одного, працювати в команді, захищати свою роботу, бути впевненими та активними. Це успіх, яким ми пишаємося 

Поділитись: