TED у шкільних стінах

11.06.2021
Як учні 7-х класів виступали з ідеями, вартими поширення!

Без червоного кола — зате з ідеями! smiley

Ви знали, що наші учні паралелі 7-х класів є учасниками TED ED Club?

Це міжнародна програма TED-спільноти, яка була реалізована в нас у межах курсу Literacy, і яка спрямована на розвиток навичок усного мовлення, уміння готувати усну промову, правильний зворотний зв'язок.

І, звичайно, як і заповідає TED, обмін ідеями, які варті поширення! Тобто такими, які дають цінні поради чи підтримку, змінюють простір і мислення, привертають увагу до нетипового підходу до вирішення проблеми.

Цього тижня учасники виступали перед своїми класами. Ділилися власним досвідом, наприклад, обговорювали проблему булінгу, раціонального використання мобільного телефону; з'ясовували, де проходить межа між жартом і цькуванням, чи може бути поразка цінною, а суперечки між сестрами завершуватися щасливо. Розповідали про власні проєкти, які ставили за мету, зокрема, допомогти очистити планету від пластикових пакетів.

До речі, хочете й ви відкрити такий клуб у своїй школі? Тоді дивіться відео на YouTube, де ідейниця реалізації проєкту в Новопечерській пані Ольга Питюр детально розповість вам про всі кроки, необхідні для долучення до міжнародної TED-спільноти. Це нескладно, безкоштовно, але нереально корисно!

Поділитись: