Короткий урок історії від ТНМК

Фагот та Фоззі особисто презентували свій кліп "Історія України за 5 хвилин" для наших учнів!

Учні Новопечерської взяли участь у незвичному уроці: його для них провели особисто Фагот та Фоззі з гурту "Танок на майдані Конґо"!

Кілька тижнів тому побачив світ кліп ТНМК "Історія України за 5 хвилин", і з тієї пори набрав уже більше 800 тисяч переглядів на YouTube, а сумарне охоплення, за словами учасників гурту, сягнуло 3 мільйонів людей! 

На уроці-презентації діти дізнались про історію створення відео, поспілкувались через Skype із автором тексту Артемом Полежакою й дізнались, що його надихнуло (відповідь: "що в нас такого вірша ще не було!"), а ще простежили за тим, як художник Сашко Даниленко малював Володимира Великого та ідола Перуна. І дітям, і дорослим також вдалось перевірити свої знання, пройшовши дотепний тест у Kahoot!

Звичайно, охопити всю яскраву історії України в такому короткому відео неможливо (тут би зняти не один десяток блокбастерів!), але пробудити інтерес і акцентувати увагу на тому, що на її сторінках було безліч величних подій — запросто  Й, судячи з радісних облич дітей після завершення уроку, учасникам ТНМК це вдалось!

Поділитись: