Новопечерські туристи

Спортивно-туристичний зліт та похід на подвір'ї: як ми святкували День туризму

Насолоджуватись природою та свіжим повітрям можна не тільки влітку!

Кожного року у тиждень, коли світ святкує День туризму, ми вирушаємо на Спортивно-туристичний зліт — активну подію, для якої вчителі готують для дітей веселі вправи, ігри, квести та випробування, а учні... просто радіють енергійному дню в колі друзів!

Найбільше в цей день запам'ятовується відкриття події під державним прапором, обід, ще смачніший після стрибків та бігу, а цього року — ще й зустріч із Валерієм Кришенем, першим українським мотомандрівником, який здійснив навколосвітню подорож.

Класи дошкільної підготовки та першачки у цей день лишаються в Школі, але проводять час не менш захопливо: наприклад, грають у рухливі ігри англійською, тестують спальники або вирушають у турпохід просто на шкільному подвір'ї! А в такому поході таки є, чим зайнятись: подолати небезпечне болото з крокодилами на картонних упаковках від цукерок, прокласти шлях через печеру (у виконанні обруча) та зловити собі обід з імпровізованого (але від того не менш блакитного) озера. Іноді для захопливих пригод достатньо тільки трохи творчості та фантазії :)

Ділимося з вами емоціями цього дня, закарбованими на світлинах! А подивитися прямий репортаж від наших учительок пані Альони та пані Анни можна в Highlights нашого інстаграму.

Поділитись: