Безкоштовне навчання для дітей, які постраждали від війни

27.06.2022
Новопечерська пропонує нову програму

Друзі, оголошуємо нову програму від Новопечерської: пропонуємо безкоштовне навчання для дітей, які постраждали від війни.

Взяти участь можуть українські школярі 1-11 класів, які опинились у складних життєвих ситуаціях унаслідок війни. Школа повністю покриє їхні витрати на навчання до 11 класу включно, як прямі, так і додаткові (такі, як підручники, форму, харчування, гуртки тощо).

"У цій страшній війні постраждало чимало українських родин. Хтось залишився без домівки, інші — втратили близьких. Новопечерська прагне підтримати сім'ї з дітьми, які опинилися у складних життєвих ситуціях. Ми даємо можливість навчатися безкоштовно у найкращій школі країни. У такий спосіб наша команда прагне зробити ще один важливий внесок у здобуття спільної перемоги України. Наш фронт — освітній. Тож зосереджуємо сили на ньому", — говорить засновниця Новопечерської школи, голова ГС “Освіторія” Зоя Литвин.

Як отримати можливість навчатися у Новопечерській школі безкоштовно?

  • Заповнити заявку до 15 липня включно.
  • Важливо: ініціатива орієнтована на підтримку родин, які постраждали від війни, тому однією з умов участі є написання есе на тему: “Як війна вплинула на мою родину”. Для дітей, які вступають до 1-3 класу, замість есе можна намалювати малюнок і додати короткий опис до нього. На основі розгляду заявок комісія запросить учасників на вступні тестування.
  • За результатами заявок ми запросимо учасників на наступний етап: вступні тести з математики, української та англійської мов (результати тестів мають бути не нижче середнього рівня, щоб навчання за програмою Новопечерської школи було посильним для дитини). Тестування не стосується дітей, які вступають до 1 класу.
  • Наступні етапи – індивідуальна співбесіда з психологом та знайомство школи з дітьми та батьками.
  • Про остаточні результати учасники дізнаються протягом 17-20 серпня.

Просимо вас розповісти про нашу програму всім родинам, яким вона буде допомогою. Навчання – це наша суперсила, допоможіть нам ділитись нею з тими, хто її потребує!

Поділитись: