Конференція "Завтра_2037"

15.09.2017
Цікава подія від наших друзів

Конференція «Завтра_2037» — це платформа, на якій виступають підлітки, що живуть у завтра і мислять майбутнім. Спікери конференції розумні, відкриті, креативні. Вони – винахідники, що хочуть трансформувати економіку, вони – засновники проектів, прибуткових для індустрії креативності та довкілля, вони не бояться виступати перед великою аудиторією і хочуть летіти в космос.

Цим дітям від 11 до 19 років, вони знають, вміють і хочуть набагато більше того, про що колись мріяли ми, дорослі. Тому покоління Z ми часто бачимо «прибульцями», мислення та ідеї яких незрозумілі.

Через 20 років ці діти стануть видатними вченими, президентами компаній та країн, відомими співаками, дизайнерами чи захисниками прав людини. У 2037 році, або й завтра, вони стануть дорослими і будуть створювати робочі місця і тенденції споживання.

Тому нам, дорослим, необхідно зрозуміти, як мислить покоління Z, як генерує ідеї, як користується емоційним інтелектом. Все це можна побачити 7 жовтня на конференції «Завтра_2037».

Для гостей до 18 років вхід безкоштовний за умови попередньої онлайн-реєстрації, вартість квитка для дорослих — 200 гривень.

Повну програму заходу можна знайти тут.

Отак живеш своїм дорослим життям: вирішуєш важливі питання, працюєш, навчаєшся. І одного дня приходить дитина, яка стверджує, що дорослих не буває. Цікаво, чи не так?

Інформацію надано на умовах інформаційного партнерства

Поділитись: