Новопечерські чарівники

Як ми збирали кошти на створення тренувальної кардіокімнати

У новий рік вирушаємо, зарядившись енергією доброї справи!

Цього року наш День Лідерства у форматі Благодійного ярмарку ми присвятили здійсненню мрії Ростислава Бекарюка, 11-річного хлопчика з проєкту “Здійсни мрію”, який мріє стати кардіохірургом. Усі зібрані кошти підуть на будівництво тренувальної кардіокімнати для майбутніх хірургів, надсучасного засобу для відточення майстерності оперування на серці. Крім цього наші учні долучаться й безпосередньо до проєктування кімнати: пошуків варіантів, прорахунку бюджетів, піар-кампаній тощо. 

Ярмарок, влаштований на підтримку благодійного марафону Різдвяний Сніданок з 1+1, вирував життям: діти, батьки та команда продавали солодощі та поробки, проводили майстер-класи з розмалювання печива й виготовлення святкових сувенірів, навіть створили невеличкий гральний клуб, в якому давали в оренду ігрові приставки :) А на аукціоні гості поборолися за майстер-класи, картини першачків та величезні м’які символи майбутнього року, створені на уроках трудового навчання :)

Цього разу до нас долучилися й зіркові гості: ведучі 1+1 Єгор Гордєєв, Валентина Хамайко, Валерій Сараула, YouTube-блогери Руслан Кузнєцов та Іла Кузнєцова, а також співачка Джері Хейл. Але справжнім сюрпризом стало те, що до нас завітав і сам Ростик, познайомився з учнями, роздивився Школу та побачив, скільки людей підтримують його палке бажання.

За попередніми підрахунками всім разом нам вдалось зібрати понад 150 тисяч гривень!

Віримо, що зусиллями Новопечерської ми допоможемо мрії Ростислава стати реальністю! 

Поділитись: