Вітання із новим навчальним роком від пані Ірени, директора Школи

31.08.2016
«Радо вітаю нових та вже рідних учнів, батьків і запрошених гостей в нашій Новопечерській спільноті - нашій другій родині!»

Більшість із нас розпочинає свій третій рік у цій школі. Як і в будь-якому новому проекті, наші досягнення складаються з удосконалення попередніх кроків, зі зміни підходів і їх аналізу, з постійного покращення самих себе. Це те, чого ми прагнемо тут, у Новопечерській школі. Наша спільна мета і спільні зусилля спрямовані на рух уперед, розвиток в учнях лідерства та ініціативи, активізацію критичного мислення і зацікавленості. Наша нескінченна відданість учням, постійна присутність поруч, а також передовий досвід навчання гарантує найкращі результати. Використовуючи українські та канадські методики, які йдуть пліч-о-пліч, ми даємо можливість нашим учням максимально розкрити свій потенціал.

Цього року ми з гордістю говоримо про результати ЗНО нашого найпершого випуску 2015/2016 року. Ми пишаємося цими винятково сильними учнями і заохочуємо всіх учнів Новопечерської школи досягати таких  само результатів і перевершувати їх.

Тут, у Новопечерській школі, ми твердо переконані, що для досягнення цілей потрібно підтримувати збалансоване навчальне середовище. Забезпечуючи необхідну кількість інтелектуальних стимулів, фізичної активності та соціальної взаємодії, ми прагнемо створити гармонійні умови для навчання і розвитку. Не менш важливим є і якісний час наших учнів з родиною, яка виступає підтримкою для них. Таким чином, всі разом ми створюємо здорові, комфортні та безпечні умови для розвитку наших учнів, де б вони не знаходились.

Від себе особисто та від наших люблячих співробітників, я бажаю вам чудового 2016-2017 навчального року.

Слава Україні!

Ірена Корбабіч-Путко, директор Новопечерської школи

Поділитись: