Новопечерська школа - одна зі 100 найінноваційніших у світі!

Новопечерська школа втретє увійшла до міжнародного рейтингу Microsoft Showcase Schools

Новопечерська школа підтвердила статус Microsoft Showcase School, а четверо наших учителів стали визнаними міжнародному рівні інноваційними вчителями-експертами:

  •  Марина Пристінська, керівник початкової школи;
  • Валерія Ареф'єва, керівник кафедри іноземних мов;
  • Юрій Гайдученко, вчитель української мови;
  • Катерина Фоменко, вчитель математики.

Уже третій рік поспіль Новопечерська школа входить до міжнародного рейтингу Microsoft Showcase School, який визначає найінноваційні школи в усьому світі.

Міжнародний рейтинг Microsoft Showcase School щороку визначає зразкові школи Microsoft та об'єднує їх у глобальну спільноту шкіл, які беруть участь у цифровій трансформації для покращення результатів навчання в усьому світі.
Зразкові школи створюють умови, які заохочуть до навчання протягом всього життя і стимулюють розвиток життєво важливих вмінь та навичок, щоб учні могли досягати більшого. Керівники зразкових шкіл є частиною професійної спільноти, яка розширює застосування технологій для проведення загальношкільної трансформації та підвищення ефективності роботи шкіл. Зразкові школи Microsoft роблять акцент на персоналізованому навчанні своїх учнів із застосуванням пристроїів за програмою 1:1 та сучасних технологій, як-от Office 365 Education,Office Mix, OneNote, Skype, Minecraft тощо.

Поділитись: