книжкові розмови в бібліотеці

20.03.2024
Усі охочі отримали автографи письменниць.

У нашій Школі багато цікавих зустрічей з відомими письменницями!

  • До учнів 2-х класів завітала Алла Гутніченко, письменниця та екологиня. Авторка презентувала новинку "Незвичайні хобі" та поділилася цікавими історіями зі своїх досліджень у книзі "Незвичайні професії".
  • 5-ті класи зустрілись із видатною письменницею та журналісткою Зіркою Мензатюк, яка вже написала понад 15 книг для дітей та підлітків. Упорядниця "Дитячого Кобзаря" розповіла про цю надзвичайну збірку, а також про інші свої книги для молодого покоління. 
  • До шостих класів прийшла Дзвінка Матіяш – письменниця та перекладачка, яка розповіла про свою книжку "Мене звати Варвара" та поділилася творчими секретами. 
  • На зустрічі з учнями середньої школи письменниця Оля Русіна поділилася історією написання книги "Абрикоси зацвітають уночі" та відповіла на всі запитання дітей.

Ми часто проводимо зустрічі з українськими письменницями, аби наші учні культурно збагачувались і розуміли цінність української літератури в контексті становлення національної ідентичності. Такі зустрічі завжди надихають на нові відкриття та пригоди у світі книжок! 

Поділитись: