Руханка Unites: Новопечерська школа представить своє ноу-хау серед топ-100 шкіл світу на T4 World Education Week

29.09.2020
Новопечерська школа увійшла до сотні найбільш інноваційних шкіл світу і представить свої ноу-хау на Всесвітньому тижні освіти

Вчителька хореографії з Новопечерської школи Анна Домніч запропонувала та втілила руханки для Всеукраїнської школи онлайн. Ці заняття стали найулюбленішими для школярів в усій країні, зібрали десятки мільйонів переглядів на ТБ, YouTube та у соцмережах, адже руханка допомогла учням, вчителям та родинам відчути себе частиною великої спільноти під час карантину. 

8 жовтня о 17.00 за київським часом Новопечерська школа та “Освіторія” проведуть онлайн майстер-клас з руханок та розкажуть, як інтегрувати цікаві, корисні та веселі фізичні активності у кожен урок. Реєстрація на безкоштовну онлайн-подію відкрита тут.  

Анна Домніч покаже 5 складових руханки та навчить самостійно їх створювати, а вчителі Новопечерської школи розкажуть, як інтегрувати руханки у заняття у класі для різних вікових груп. Зіркові гості онлайн-події — олімпійська чемпіонка, українська гімнастка Анна Різатдінова та співачка Світлана Тарабарова — розкажуть про важливість спорту та музики для дітей шкільного віку. 

Під час онлайн події можна дізнатися:

  • як зробити спорт та танці цікавим для всіх учнів
  • як об’єднувати дітей  під час дистанційного навчання
  • як перемикати увагу, збільшувати концентрацію та зменшувати втому на уроках
  • як використовувати соціальні мережі задля залучення учнів.

Всесвітній тиждень освіти триває з 5 по 9 жовтня. Сто шкіл із 45 країн світу поділяться найкращими практиками. Усі події відбуваються онлайн та є безкоштовними. 

Мова події — англійська з субтитрами шістьма мовами ООН. Запис трансляції з перекладом українською стане доступним одразу після події у соцмережах організаторів. 

Реєстрація обов'язкова за посиланням. Щоб обрати виступ Новопечерської школи, знайдіть у переліку дату 8 жовтня та оберіть “Ukraine | Novopecherska School”. Проглянути детальну інструкцію з реєстрації можна тут

Зверніть увагу! Оскільки подія міжнародна, на сайті реєстрації час події вказано у часовому поясі GMT. Щоб отримати київський час, необхідно додати до часу за GMT 3 години. Так, виступ Новопечерської школи заплановано на 14 годину GMT, або на 17 годину за київським часом. 

Поділитись: