СЕКСУАЛЬНЕ ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ОБІЗНАНОСТІ БАТЬКІВ

Лекція була цікавою і корисною!

Традиційно до  Новопечерської з надзвичайно корисною лекцією завітала Юлія Ярмоленко, експертка із сексуальної освіти для дітей. 

Пані Юлія поділилася цінними порадами та знаннями про те, як відкрито говорити з дітьми про статеве дорослішання та безпеку тіла та як батькам бути надійною підтримкою для підлітків.

Юлія Ярмоленко – український секс-педагог, авторка платформи «Сексінфорія», а також книги для дітей 4+ «Малечі про інтимні речі», визнаної однією з найкращих книжок для дітей 2019 року за версією BaraBooka у категорії «Пізнавальна книга року». 

Ось кілька її тез: 

  • Я розумію, наскільки ця тема делікатна, тому створюю безпечний простір для всіх учасників. Тільки ви маєте право вирішувати, чим ділитися, а чим – ні.
  • Я – практик і можу точно розповісти батькам, яких розмов і стосунків не вистачає їхнім дітям, з яких причин вони не звертаються за допомогою до найближчих людей і чому наважуються на відчайдушні вчинки.
  • Інформація, якою я ділюся, підтверджена дослідженнями. Якщо ні – обов’язково уточнюю, що це тільки гіпотеза чи припущення.

Дякуємо за надзвичайно цікавий час разом! 

 

Поділитись: