Вчора стартував Екстернат від Новопечерської!

В Екстернат від Новопечерської ми вклали в дуже сучасні сенси й саме те, що потрібно нашим учням у цьому навчальному році.

Хоча назва формату навчання і не нова, та ми вклали в неї дуже сучасні сенси й саме те, що потрібно нашим учням у цьому навчальному році.

Якщо ви тимчасово обрали для дитини школу за кордоном і хотіли б тримати зв'язок з українською програмою навчання - це Екстернат від Новопечерської. Ми все адаптували, врахували, полегшали та покращили!

Наш Екстернат має низку відмінностей від загальновідомого. Індивідуальна освітня траєкторія для учня створюється школою разом із родиною. Вона містить онлайн уроки, зв'язок із вчителями, а також навчальні матеріали на спеціальному порталі, які можна проходити у зручному темпі. Наші виховники підтримують учнів, підказують, як краще організувати час і придивляються, щоб дітей ніщо не відволікало під час навчання!

Ми дуже хочемо, щоб усі наші учні комфортно повернулися згодом в Україну! Адже, коли дитина навчається в школі іншої країни, зазвичай, не вистачає української мови, літератури чи історії. Ми обговорюємо з родиною освітні цілі дитини, вивчаємо, які предмети потрібно ще додати, де прибрати, а де треба зануритися глибше!

Пакет предметів Екстернату доповнює навчання дуже дозовано, щоб не перенавантажити дитину, яка фактично навчається у двох школах. Таким чином, наш Екстернат збалансовує кількість та вибір предметів відповідно до української програми навчання. 

Крім цього, учні, які навчаються на нашому Екстернаті не відстають від своїх однокласників, а тому, зберігають за собою місце в Новопечерській школі. Коли родини повернуться в Україну, усі учні Екстернату повернуться до навчання в класах рідної Новопечерської. 

Зручно ж ми придумали?

 

Поділитись: