УЧНІ НОВОПЕЧЕРСЬКОЇ ДОЛУЧИЛИСЬ ДО ВОЛОНТЕРСЬКОЇ СПРАВИ

Наші старшокласники взяли участь у волонтерському проєкті, фасуючи сухі суміші для фронту, а молодші - малювали листівки!

Разом - стаємо сильнішими! Новопечерські старшокласники разом із Благодійним фондом "Гастрооборона" приготували для наших бійців смачні та корисні страви, які тепер прямують на передову.

Наші, такі вже дорослі учні 10 та 11 класів, взяли участь у волонтерському проєкті, фасуючи сухі суміші для фронту. А там з них вийде смачний борщик, суп чи каша.

Аби підтримати наших захисників смачними, корисними та зручними у використанні сухими стравами, діти старанно вчились та уважно слухали, як все правильно зробити. Вони дізналися про способи дегідрації-сублімації овочів та м'яса, а також рецептури приготування сухих сумішей. Їм розповіли про волонтерів, які готують їжу у штабі чи на передовій, про організацію харчування у війську. А ще - показали фільм, як виглядає процес приготування борщу з сухих сумішей безпосередньо бійцями на фронті.

Проте вирішили не відправляти на фронт смачненьке та й без листівочки. Наші дітки з 3-А передали захисникам частинку свого тепла у малюнках.

Цінуємо вашу допомогу, пишаємося кожним, хто долучається до боротьби.

Разом ми наближаємо перемогу.

Поділитись: