Учитель іде в ЗСУ: історії опору нашої Новопечерської команди

Наш учитель української мови та літератури Юрій Гайдученко - активний учасник та співзасновник спільноти "Учитель іде в ЗСУ".

Знайомтесь - це Юрій Гайдученко, методист, учитель української мови та літератури.
А ще він активний учасник та співзасновник спільноти "Учитель іде в ЗСУ", яка вже об'єднала сотні освітян. Цей проєкт покликаний допомагати нашим відважним учителям, які тримають не лише освітній фронт, але й реальний. Допомагає вчителям, які взяли в руки рушницю і пішли в ЗСУ від початку війни.


“Почалося все з “дістати кілька бронежилетів”, а потім потреби лише зростали щодень: три автівки, тепловізори, рації, приціли, навушники, багато всього… Об'єднали свої зусилля з іншими спільнотами, продовжують долучатись до проєкту вчителі”, - 

розповідає пан Юрій та підкреслює, що вчителі важливі особливо зараз, тому що своїм прикладом показують майбутньому поколінню, що Перемогу українці виборюють спільними зусиллями.


Утім, війна відбувається не лише на полі бою.


“Наша ініціатива - це створення такого надійного тилу, щоб вчителі були більш захищені та відчували підтримку колег. Спільними зусиллями спільноти "Учитель іде в ЗСУ" вдалося реалізувати багато мініпроєктів, як “Автомобіль для філологів”, “Приціл для істориків”, “Тепловізор для вчителів захисту України”. Навколо цих проєктів об'єднувались освітяни не лише з України, а й закордону. Наразі хочемо привітати наших учителів у ЗСУ з Днем учителя - придбати авто та оптику для розвідників", -

пояснює наш учитель механіку волонтерства та анонсує нові проєкти, які покликані допомогти вчителям-захисникам з передової.

Це ще одна історія сили, незламності та допомоги. Історія про те, що точно наближає нашу Перемогу!
Тож, приєднуйтесь до нашого спротиву!
 

Поділитись: