Анна Домніч: Важливо те, що до змагань, турнірів і шоу долучилось багато дітей

Інтерв'ю з керівницею нашого Центру спорту та творчості.
  • Пані Анно, що нового у спортивному житті Школи було цього року?

Ну, по-перше, за цей рік ми впровадили багато нових для нас видів спорту і провели з них змагання. Серед них такі, як: шаховий турнір між школами Києва, реслінг, турнір між школами з футболу, а також – турніри з мажорет-спорту на рівні Києва та України, де ми перемогли. До того ж ми провели Олімпійський тиждень. 

  • Якими подіями Ви пишаєтесь найбільше?

Найбільше пишаюсь цьогоріч тим, що велика кількість дітей була долучена до участі у різних змаганнях та спортивних турнірах, а також вважаю великим досягненням те, що ми провели два масштабні благодійні шоу. На Новий рік – шоу «Грінч», де була задіяна майже вся Школа, від класу дошкільної підготовки для дітей від 4 років до одинадцятикласників. Також пишаюсь нашим проєктом шоу в партнерстві з Міністерством національної оборони Польщі за участі 100 дітей з онлайну та офлайну, який ми реалізували у Варшаві, а завдяки зібраним коштам змогли купити потужний дрон для наших військ. 

  • Які плани на наступний рік?

Найбільш важливими планами є, звісно, розвиток спорту та різних його напрямів у Школі, також участь у змаганнях та турнірах не лише на національному рівні, а й на міжнародному. Плануємо наступного року реалізувати не менш масштабний мюзикл та розвиватися як у спортивних, так і у творчих напрямах.

Поділитись: