Готуємось до Дня Лідерства!

Скоро настане вона — NovoКозацька Республіка!

Що то буде за день — ми вже в передчутті!

День Лідерства — особлива подія, що відбувається в Новопечерській школі двічі на рік, яку всі, від учнів до адміністрації, готують разом. Кожен учень може зробити свій внесок до спільної справи, показати себе та свої лідерські якості, проявити ініціативу та власним прикладом надихнути на нові звершення інших. Це дуже важливий день, до якого вся Школа готується довго та ретельно.

Цього разу, 18 травня, ми відправимося на День Лідерства до парку "Мамаєва Слобода", щоб усі разом відчути епічну атмосферу NovoКозацької республіки! Разом з учнями та їхніми родинами ми поринемо у пригоди, доведемо свою хоробрість, мужність та відвагу, об'єднаємо сили, щоб віднайти справжній козацький скарб! І все це — під мудрим оком нашої козацької старшини 

Довгоочікувана поїздка відбудеться вже за кілька днів, тож підготовка у розпалі! Учні вже об'єдналися у курені, обрали своїх патронів, створили клейноди та уклали звід козацьких заповідей. На отаманських зборах діти разом обговорюють організаційні питання та шукають найкраще рішення. 

Пропонуємо подивитися фото з підготовки до Дня Лідерства! А за тиждень чекайте на яскравий фотозвіт 

Поділитись: