Куди вступають наші випускники?

Пишаємось успіхами новоспечених студентів :)

Мабуть, найкращі новини, які може почути будь-яка школа — це новини про успіхи її випускників! Бо для чого ж іще ми всі тут так стараємось, якщо не для того, щоб наші учні вийшли зі шкільних стін щасливими та впевненими в собі та своєму подальшому шляху особистостями?  

Нижче наводимо статистику щодо того, студентами яких закладів вищої освіти стали наші випускники! Тішить, що, незважаючи на те, що їм відкритий цілий світ, більшість із них все ж обрала опцію залишитись в Україні  І ще радіємо з того, скільки учнів під час опитування відзначило роль Новопечерської у виборі професії, бо наша профорієнтаційна програма рулить!

Ось, до речі, й кілька вражень наших випускників щодо початку студентського життя :)
 

Аліса Пащенко, випускниця 2019/2020:

Новопечерська школа допомогла мені набути навичок, якими я користуюся кожного дня.

Самоорганізація та дисципліна. Це те, за що я вдячна школі кожного дня. Тут (в моєму університеті) студенти самі створюють собі розклад на семестр, самі вирішують, коли складати той чи інший іспит, ходити на лекції чи ні. На превелике щастя, не можу сказати, що для мене це важко, бо останні роки в школі нас привчали, що головне — це тест, а яким шляхом ти будеш до цього результату йти — вже твоя справа.

Також це, однозначно, вміння використовувати різні навчальні платформи. Зараз 80% мого навчання проходить онлайн. Мені не треба опановувати всі ці системи. Бо я знайома з ними вже щонайменше 3 роки.

Вміння презентувати себе та говорити на публіку. Це те, без чого аж ніяк не обійтись при захисті робіт або проєктів у класі. Завдяки Новопечерській я не маю такого великого страху перед аудиторією. Бо захист презентацій в нашій школі — звичайна річ.

Ну, ще хотіла додати, що дуже сумую за школою, але рада, що випустилась звідси підготовленою до подальшого навчання та дорослого життя.
 

Кирил Гіловянц, випускник 2019/2020:

Новопечерська школа навчила мене того, що спільнота, в якій ти перебуваєш під час навчання, відіграє надважливу роль. Я обрав той факультет КПІ, куди вступають хлопці і дівчата з високими балами ЗНО. Мої однокурсники дуже розумні, амбітні й ініціативні, і в цій атмосфері хочеться постійно розвиватись (як і в Новопечерці!).
Ну і звісно ж, Новопечерка круто підготувала мене до ЗНО, за що я дуже вдячний нашим вчителям. Я вступив на бюджет і матиму стипендію :).


А тепер — трохи статистичних даних.



Що ж, про успіхи у вступі ми почули, тож тепер чекаємо на подальші новини — з терен науки, бізнесу, мистецтва та інших сфер, у яких знайшли себе наші учні! Бажаємо їм успіхів!

Поділитись: