наше партнерство з Амерікан Юніверсіті Київ

05.05.2023
Маємо гарні новини для випускників нашої українсько-канадської Blended Program.

Найчастіше запитання про нашу українсько-канадську програму: “А що ще вона дає, крім класного навчального досвіду і канадського диплому?" 

А ось розповідаємо про новину: завдяки нашому партнерству з Амерікан Юніверсіті Київ випускники програми зможуть вступати до нього без іспиту з англійської мови! Також АЮК зарахує курс англійської студентам за перший рік навчання. 

Але і це ще не все, адже трохи згодом ми плануємо розробити для Школи спільну навчальну IT-програму, яку випускники зможуть зарахувати як один з університетських кредитів. До речі, ця програма буде доступна для всіх учнів школи, не тільки учасників Blended Program.

Продовжуємо знаходити для наших учнів найкращі можливості! Їх точно ставатиме більше ;)

Коротка довідка: АЮК, який співпрацює з Arizona State University (ASU) – одним із найбільших та найінноваційніших університетів США, – дає доступ до навчальних програм ASU, програм обміну, та можливості здобувати подвійні дипломи обох університетів. Серед інших можливостей для вступників в АЮК – стипендії на основі академічної успішності, сертифікатні програми, визнання кредитів та зарахування навчальних курсів.

Поділитись: