Осінній шаховий турнір

Змагання шахістів тривали 2 дні.

У шахах виграє той, хто вміє мислити на кілька кроків вперед. Саме, як і у реальному житті.

  • 4 години поспіль тривали змагання наших шкільних шахістів у перший день турніру. Змагалися 28 учнів з 5-11 класів, які справді закохані у шахи. За цей час вони зіграли 202 партії!  

Переможцем цього дня став учень 5 класу Володимир Кузьмій!

Давид Яковер, учень 8-го класу посів друге місце, десятикласник Владислав Баранов – 3 місце, а учень 11 класу Устим Скрипка – 4 місце. Вітаємо з перемогою!

  • У другий день нашого Шахового турніру був сеанс одночасної гри. 

Проти 38 наших учнів набралися сміливості грати 4 сеансера, серед яких був запрошений гість – міжнародний майстер і майстер спорту України Павло Севостьянов. І що ви думаєте? Наш учень 8 класу, Давид Яковер виграв у нього вирішальну партію! 

Також перемогу дістала учениця 10 класу Марія Хілініч, яка виграла у сеансера Антона Вечірки, нашого вчителя французької мови. Надзвичайно пишаємось!

Сеансерам справді було не легко, адже кожен із них грав з 10-ма учнями Новопечерської – вправними та кмітливими шахістами. Також сеансером був наш переможець Володимир Кузьмій та Андрій Кольба, вчитель шахів Новопечерської школи, який у перший день змагань, разом із запрошеним гостем, був суддею.

  • А учні початкових класів створили у Школі мотивуючу атмосферу своїми малюнками шахових фігур, за що ми їм дуже вдячні!

Дякуємо усім нашим вчителям за талановитих учнів!

Поділитись: