Діти Новопечерської готуються відбудовувати Україну

Наша школа вже навчає дітей, що постраждали від війни в межах нової соціальної програми. Нові учні ще адаптуються до нових умов.

Наша школа вже навчає дітей, що постраждали від війни, в межах нової соціальної програми. З початку цього року нові учні проходять адаптацію в різних класах, звикають до школи, нових колективів, до вчителів. Адже вони сумують за своїми школами Маріуполя, Херсона, Слов'янська, Краматорська…. за своїми домівками та друзями. Проте, як відзначають наші вчителі, ці діти щасливі, що опинилися в дружній родині Новопечерської. Вони старанно вчаться та свідомо готуються відбудовувати Україну після перемоги.

Ця соціальна програма стала можливою завдяки гранту у 4 млн грн від DVF Awards, який нещодавно отримала Зоя Литвин, засновниця і голова наглядової ради Новопечерської школи. 

“Грант повністю спрямований на безкоштовне навчання дітей, що постраждали через війну росії проти України, за соціальною програмою в Новопечерській Школі. Це буде найскладніший навчальний рік, але він буде і це вже перемога. Ми з командою і далі робитимемо все для того, аби наші талановиті діти мали змогу отримувати якісну освіту та відбудовувати країну”, — розповіла пані  Зоя Литвин та пояснила, що грант на здобуття освіти у Новопечерській школі цілком покриває вартість навчання дитини, включно з додатковими витратами на підручники, форму, харчування, та гуртки. 

Як відомо, 1 вересня 2022 року у Венеції відбулась 13 щорічна церемонія нагородження лауреатів міжнародної премії DVF Awards, заснована фондом родини Діллер-фон Фюрстенберг. Щороку фонд відзначає п’ять лауреатів міжнародної премії — жінок-лідерів зі всього світу, які сприяють позитивним змінам у суспільстві. Цього року однією з лауреатів премії в номінації «Міжнародна премія» стала пані Зоя Литвин. Крім цієї нагороди, пані Зоя Литвин отримала грант — 4 млн грн.

Поділитись: