Золото, срібло та бронзу здобули наші Новопечерські співачки

Місця розподілились за віковими групами від наймолодших до юних.

Золото, срібло та бронзу здобули наші Новопечерські співачки на ХХІІ Всеукраїнському вокально-хореографічному конкурсі-фестивалі «KYIV ART TIME». Місця розподілились за віковими групами від наймолодших до юних.

Чарівний дует класу дошкільної підготовки для чотирирічних посів перше місце! Дівчатка співали пісню про робота Броніслава так завзято і весело, що весь зал підтримував їх своїми оплесками! 

Також підкорила слухачів наша вокальна група «Positive»: учні 9-11 років, які отримали кубок і медалі другого місця. Напередодні участі у конкурсі дівчата дізналися про термінову заміну пісні, з якою повинні були виступати, але сприйняли новину гідно: за один вечір підготували іншу, заспівали впевнено і забрали свій кубок!

За перемогу у старшій віковій категорії змагалась наша одинадцятикласниця Анна Пєтушкова, яка була наймолодшою учасницею серед п'яти інших.  Аня обрала складну пісню з репертуару британської співачки Adele і посіла третє місце. До речі, а ні золото, а ні срібло журі не присудило нікому. Не знали, що так буває?

Поділитись: