Результати наших благодійних справ

Насиченим видався останній шкільний день 2023!

Кожен із нас знає, що таке волонтерство, підтримка, допомога. Як і всі українці ми робимо все для нашої держави, яка не лише вистоїть і переможе, а й буде найкращою в світі! І ми в це віримо, і готові робити все для цього. А для дітей завжди цінно бачити результати своїх благодійних справ. 

Тож мали можливість зустрітись, онлайн і особисто, з військовими, які отримали від нас дуже потрібну допомогу – три дрони, один з яких тепловізійний. Дякуємо що захищаєте нас і ви не одні – ми з вами!

Поговорив з учнями командир роти ударних безпілотних авіаційних комплексів, який приєднався до нас онлайн, перебуваючи десь недалеко від Бахмута. Від дітей було стільки питань і подяк! 

А в зал до нас прийшов дуже добрий командир танкового батальйону ЗСУ з позивним “Злий”. Він також передав учням щирі подяки від побратимів за допомогу, лідерську позицію кожного, за вміння досягати мети в такому юному віці. 

Наша груднева програма лідерства була присвячена синергії, розумінню своєї мети та вмінню виділяти у ній головне. Діти провели благодійний ярмарок та передріздвяні шоу, де діяли спільно та вмотивовано, і за це класи отримали найціннішу серед монет нашої програми лідерської економіки – монету синергії.

Так ми підвели підсумки нашого благодійного місяця та долучились до важливого моменту подяки та підтримки.

Поділитись: