Ярмарок, що дарує мрію

Цього року на благодійному ярмарку ми збиратимемо кошти для створення симуляційної кімнати для навчання кардіохірургів

Підготовка розпочалась!

Успіх минулорічного Благодійного ярмарку був приголомшливим, тож ми вирішили не зупинятись і продовжити здійснювати дитячі мрії разом із 1+1. А який час для див може бути кращим, ніж напередодні зимових свят?

Минулого тижня координаторки проєкту "Здійсни мрію" Марічка Падалко і Євгенія Смірнова провели зустрічі з учнями та розповіли про мрію Ростислава Бекарюка, хлопця, який мріє стати кардіохірургом. На жаль, наразі студентам не вистачає сучасного обладнання для навчання, і мрія Ростика стане ближчою завдяки відкриттю симуляційної кімнати для тренувань. Почесна місія перетворити цю мрію на дійсність і дісталась Новопечерській!

Цього разу самого ярмарку буде недостатньо: учні також отримали завдання дослідити використання цієї технології в світі, а потім учасники проєкту розділяться на групи, кожна з яких відповідатиме за різні питання, від формування бюджету до створення 3D-моделі й наповнення кімнати. Звучить доволі складно, але ми впевнені, що наші учні докладуть максимум зусиль!

Також до організації Благодійного ярмарку вже долучилась Батьківська рада нового скликання та обговорила це питання на чергових зборах. До речі, як і завжди, взяти участь у ярмарку можуть усі батьки Школи, тож з ідеями запрошуємо звертатись до представників класів у Раді 

Стежте за новинами та дізнавайтесь, як надалі просуватиметься підготовка проєкту 

Поділитись: