Наші пташечки

07.06.2022
Новопечерська зустріла цьогорічних випускників


Минулого тижня Новопечерська знову зустрічала своїх випускників! Вони прийшли, такі радісні та усміхнені, до школи, на наше традиційне прощання з випускниками. І ми всі їх привітали: заспівали пісень, прочитали віршів, станцювали та наговорили багато приємних побажань. Незважаючи на те, що прийти вдалось не всім, і для своїх однокласників у далеких країнах діти турботливо вели стрим усього, що відбувалось.

Випускники всі разом мали пройтися галасливою і заповненою школою під звуки музичних інструментів, жмуритись від спалахів конфеті та сміятись від жартівливих завдань, які їм придумала б малеча. І у нас майже все так і вийшло – попри сотні кілометрів, які всіх нас розділяють.

Ми всім серцем хочемо побажати, щоб на обличчях українських дітей завжди були усмішки. Щоб найважливіші події в їхньому житті не були відібрані чи викривлені, щоб їхнє щастя було таким великим, на яке вони заслуговують.

Дорогі наші випускники, будьте сміливими, будьте безстрашними, будьте героями своїх великих історій. Вся Україна згуртувалась для вашого майбутнього – живіть його щиро, живіть на повну!
 

Поділитись: