Геловін, або Гарбуз Попелюшки

Найстрашніше свято очима Марти Германюк, учасниці Учнівської ради середньої школи

Діти люблять Геловін! Тож не дивно, що він надихає їх на цілі журналістські матеріали  Читайте думки про Геловін, зібрані учасницею Учнівської ради середньої школи, ученицею 6 класу Мартою Германюк!

Мабуть, багато з нас знає свято Геловін. Кожен рік, 31 числа, діти та дорослі одягають страшні костюми і йдуть за солодощами.  Новопечерська школа також мала Геловін, ми, учні, лякали вчителів і друзів. Заодно в цей чудовий день в моїй школі була Мексиканська кухня, яку ми так чекали. Для того, щоб зрозуміти, чи сподобався Геловін, я запитала моїх однокласників/друзів. 

Вам сподобався Хелловін? Чому? Ви святкуєте Геловін вдома?

Саша, 7-Б, Евеліна, 7-В: Так. Тому що в цей день можна виділитись та принести багато солодощів й поділитись з друзями. Також поза межами школи ми деколи святкуємо Геловін.

Пані Юлія, тьютор 6-Б: Так. Багато різних костюмів, цікавий декор в класах та Мексиканська кухня. 

В цей самий день, ми, Учнівська рада, вирішили розважити учнів, зробивши конкурс "Найкраща страшна історія"! Учні здавали їх в спеціальний бокс для того, щоб потім "страшно" нагородити переможця. Ось деякі відгуки про цей конкурс.

Вам сподобалась ідея про конкурс “Страшна історія”? Чим би ви хотіли доповнити цей день?

Глафіра, 6-Б, Діана, 6-Б: Було круто писати та фантазувати. Але б я доповнила цей день дискотекою або балом. 

Пан Василь, виховник 6-А: Так, тому що діти пишуть про те, що їм було/є страшне, але в цей день для них це просто жарт. Заодно я б хотів опублікувати ці історії.

Наша школа мала найстрашніший Геловін з усіх. А як ви святкуєте це свято?

 

Поділитись: