HIGH SCHOOL TV: історія створення

01.02.2021
Як наші старшокласники започаткували класний відеопроєкт для всієї Школи

Цього року учні старшої школи мали змогу спробувати семе в новому незвичному проєкті. А сьогодні за ним стежить уся Школа!

Як з'явився проєкт "HIGH SCHOOL TV" розповідає пані Євгенія!

Євгенія Плужник, координаторка профорієнтаційної програми: "Карантинні будні ставлять перед нами нові виклики та завдання. Як реалізувати свій нестримний творчий потенціал? Як тренувати навичку публічного виступу? Як залучити всю нашу дружну родину, дотримуючись карантинних вимог? Наша команда думала над цим, і в першому семестрі ми запустили пілотний HIGH SCHOOL TV. Обладнали на третьому поверсі монітори в зоні відпочинку дітей, де на перервах можна побачити наші свіжі новини, оголошення та ролики HIGH SCHOOL TV.

Звісно, як і в будь-якій справі, головне — знайти команду тих, хто хоче себе спробувати у відповідній справі. Нам пощастило (та хіба могло бути інакше?).

Ми знайшли круту команду дітей,  що цікавляться медіа, зйомками та монтажем. У процесі діти опанували технічні тонкощі, особливості запису звуку. Вдосталь експериментували з візуальними ефектами та тестували відеоредактори. Кожен наступний ролик змінювався та ставав все яскравішим, зростала якість відео та монтажу, з’являлися нові режисерські прийоми та й команда стала впевненішою, у роликах ставало все більше творчих експериментів.

Першим відео, яке вийшло на екран, був ролик до Дня захисника України. У наступних відеороликах були репортажі з цікавих уроків, лабораторних експериментів, участь у міжнародному проєкті з громадянської освіти М18, літературні рефлексії, креативні відео зі шкільних подій. А окремо виділилася  тематична рубрика «Weekly wonders», в яких діти беруть інтерв’ю в учнів та команди школи стосовно найгарячіших подій тижня.

Пропонуємо до вашої уваги свіженький випуск «Weekly wonders»!

А трохи скриншотів із шкільних відео знайдете нижче :)

Поділитись: