Бути вчителем — круто!

Як ми брали участь у "Місті професій"

У світі стільки різних професій — як в них розібратися? І як обрати те, чим хочеш займатися?

Відповідь на ці питання іноді знайти дуже важко, тож ми вирішили трошки полегшити пошуки для маленьких жителів Києва й взяли участь у "Місті професій" — профорієнтаційному проєкті для дітей. Завдяки нашій команді гості фестивалю дізнались, як воно — бути вчителем!

Малеча із захватом приміряла на себе роль учителя хімії, влаштовуючи захопливі хімічні експерименти, наприклад, перевіряли, що буде, якщо опустити желейного ведмедика в пробірку з хлорадом калія (спойлер: він палатиме, й дуже яскраво!). Ще діти спробували навчати батьків української мови та історії: готувалися до уроку, викладали матеріал та ще давали тест на перевірку знань. А в ролі вчителя музики можна було зіграти на бумвейкерах — просто робота мрії!

Діти, які вже серйозно замислились над вибором професії, знайомились із методикою Ікігай та робити перші кроки до розуміння власного призначення в житті.

Сподіваємось, нам вдалось підігріти інтерес киян до вчительської роботи, адже популяризація професії — чудовий подарунок освітянській спільноті до Дня вчителя 

Поділитись: