Імітаційна гра "Наш законопроєкт"

10.05.2024
Разом ми можемо більше!

На фініші Всеукраїнської імітаційної гри з громадянської парламентської просвіти "М18: Ми - законотворці!" учні провели імітації засідань уявних комітетів Верховної Ради України, де створили законопроєкти:

  • 9 А клас – "Про медичне страхування військовослужбовців" (уявний комітет здоров'я, медичної допомоги та медичного страхування).
  • 9 Б клас – "Про вдосконалення антикорупційної політики, заходи боротьби з корупцією та хабарництвом." (уявний комітет антикорупційної політики, бюджету та економічного розвитку).
  • 10 А класу – "Про мінімізацію бюрократії для ефективного впровадження інновацій та створення системи ефективної психолого-педагогічної підтримки та менторства" (уявний комітет освіти, науки та інновацій).

Чекаємо фідбеку від народних депутатів України – кураторів проєкту.

Пишаємось тим, як учні досягали консенсусу з позиції різних політичних ідеологій, як “представники громадськості” під час перерви в кулуарах переконували особливо затятих “депутатів” прислухатись і до їх думки та підтримати проєкт, та й взагалі – чудово впорались зі своїми ролями!

Нагадаємо, що Новопечерська одна з 43 шкіл України, які долучилися до проєкту мережі М18: Ми можемо більше – Всеукраїнська імітаційна гра з громадянської парламентської просвіти "М18: Ми – законотворці". 

Вчимося бути громадянами!

Поділитись: