Вперше! День відкритих дверей відбувся онлайн!

16.11.2020
Як ми презентували родинам Новопечерську дистанційно? Підгляньте за лаштунки!

Вчергове відкрили в собі нові суперздібності! 

От ви уявляєте, як презентувати нашу величезну яскраву Школу на Дні відкритих дверей так, щоб запрошені дивились на неї… онлайн? Розповісти все про нас, показати нашу гостинність та любов до своєї справи, але так, щоб гості були не в нас, а де завгодно?

А ми тепер уявляємо, бо минулої суботи провели перший День відкритих дверей для родин онлайн! Традиційно ми проводимо цю подію восени в школі для батьків та дітей, які б хотіли до нас вступити і хочуть знати про нас більше. В нас завжди багато гостей, яких радо зустрічають учителі на майстерках, а учні — на екскурсіях. Але коли зібратися разом не вдається, на допомогу приходить вигадливість :)

Ми провели щирі презентації, показали трохи відеоспогадів, поспілкувались із батьками вживу (хоч і через екран). Звичайно, до нас приєднались і учні, бо не шкода й вихідного, коли є шанс когось закохати в улюблену Новопечерську!

Ми, звичайно, все ще впевнені, що живе спілкування все одно неможливо замінити на 100%, але передати хоча б дрібку нашого позитиву вважаємо своїм обов'язком :) 

Мріємо незабаром побачити вас, дорогі онлайн-гості, в нашій Новопечерській родині!

Поділитись: