Безпечного куріння не існує!

Пан Отто Стойка, головний лікар Київського міського центру здоров’я, розвінчав міфи про електронні цигарки, кальян та вейпи

Однією з важливих навичок, якої ми навчаємо наших учнів, — це вміння робити правильний вибір: зважувати доступні варіанти та обирати для себе те, що буде корисним.

Минулого тижня ми запросили до учнів пана Отто Стойку, головного лікаря Київського міського центру здоров’я, з лекцією про шкоду куріння. Це тема, в якій варто розібратися, адже з появою на ринку альтернатив звичним цигаркам, таких як цигарки електронні, кальяни та вейпи, та через їхнє певне позиціювання може скластися враження, що таке куріння безпечне та не становить загрози. Пан Отто розповів дітям, чому ця  думка є хибною, чим шкідливі різні види куріння, як вдалий маркетинг сприяє формуванню безпечного образу та підштовхує людей до нікотинової залежності. 

Озброєні інформацією, заснованою на новітніх дослідженнях, учні зможуть керуватися не тільки забороною Школи щодо куріння, а поставитись до цього вибору свідомо та з розумінням відповідальності за своє здоров'я та життя.

Поділитись: