Тварини — наші друзі!

Учні 1-А класу провели тематичний день, присвяченому домашнім улюбленцям та піклуванню про них

Вони милі, кумедні та пухнасті... Чи це все, що варто знати про домашніх улюбленців? 24 квітня, у День вільної форми, учні 1-А класу разом зі своїм вчителем пані Мирославою шукали відповідь на це запитання!

Протягом тематичного дня діти виконували цікаві творчі завдання, тож вивчили більше про різноманітність тваринного світу, про значення домашніх улюбленців у житті людини та навчились відчувати ще більшу відповідальність за їхню долю. Хлопчики й дівчатка відправились на інтерв'ю до сусідніх класів, щоб дізнатись, які в них живуть улюбленці (виявляється, песиків в наших учнів більше, ніж котиків!), склали статистику та презентували її одне одному.

Нарешті, з великим задоволенням та захопленням діти організували флешмоб "Права тварин у кожен дім". Хлопчики й дівчатка самі перевтілилися у котиків, песиків та навіть хом'ячків і пройшлися Школою, щоб розповісти іншим учням про права домашніх улюбленців, про відповідальність та турботливе ставлення до тварин, що живуть поруч із нами. Думаємо, що тепер в наших учнів стане ще більше друзів :) 

Поділитись: