Пластуни в нас у гостях

Українська скаутська організація запрошує учнів до своїх лав

Ще  минулого  тижня  до  нас  завітали  представники   української   скаутської
організації "Пласт" та познайомилися з нашою адміністрацією та вчителями. Юнаки та юначки презентували ідейні засади організації, пояснили її структуру та правила, а також розповіли цікаві історії й показали безліч фото. Приязні молоді люди із таким натхненням розповідали про "Пласт" і так охоче відповідали на будь-які запитання, що, мабуть, кожному з присутніх і собі захотілося стати пластуном 

Цього тижня, 23 лютого, пластуни зустрілися і з нашими учнями 4 та 5 класів: розказали про організацію, показали драйвові ролики й пограли у жваві ігри. Не сумніваємось, що така весела презентація знайшла відгук у серцях наших учнів і вони теж захочуть стати частиною  "Пласту". Попереду — зустрічі з 6-9 класами.

Заснований у 1911 році, "Пласт" вважає своєю метою сприяння самовихованню української молоді, керуючись власною виховною системою, обов'язками та пластовим законом. Вихованець "Пласту" — це всебічно розвинений, самостійний та свідомий громадянин і патріот своєї держави. Ми сподіваємося, що досвід "Пласту" гармонійно поєднається з цінностями Новопечерської школи та звичками  програми "Лідер у мені" заради виховання в наших учнів навичок, необхідних для людини ХХІ століття.

Поділитись: