Усміхнені письменники та виклики книжкової ери

Що в нас відбувалось у День української мови та писемності

Від початку заснування Новопечерської ми незмінно долучаємось до Всеукраїнського диктанту національної єдності всією шкільною родиною.

Тож, зачувши 9 листопада по шкільному радіо запрошення нашого учня Володимира, не стали баритись та давай писати :) Це таке піднесене відчуття, коли розумієш, що в цей момент його пишуть усі українці світу!

А крім того, на честь Дня української мови та писемності на стінах Школи з'явилися обличчя українських письменників. Зазвичай серйозні, в цей день вони так раділи святу, що не могли стримати усмішки Дуже класно усміхатись їм у відповідь, а ще — роздивлятися кумедні ілюстрації на фоні портретів та згадувати, як саме вони пов’язані із зображеним письменником чи письменницею. Ось, наприклад, як думаєте, чому на плакаті з Іваном Котляревським зображено… човнові мотори із назвою “Еней”?

Портрети усміхнених українських письменників — частина проєкту ЛітДвіж від Havas PR Kyiv за підтримки видавництва "Ранок"та громадської спілки "Освіторія".

Найкрутіше, що кожна школа може безкоштовно отримати набір з 12 портретів, заповнивши заявку на сайті. А київські школи так взагалі можуть просто забрати свій набір у Освіторія Хабі щодня з 10:00 до 16:00!

Більше про проєкт цікаво почитати на сайті Освіторія.Медіа.

Поділитись: