Стипендіальна програма 2020/2021

01.02.2021
Ми вже приймаємо заявки на наступний навчальний рік!

Великий день для всіх старшокласників: Новопечерська починає приймати заявки на Стипендіальну програму 2021/2022!

Візьміть участь у конкурсі, щоб отримати шанс навчатися безкоштовно! А ми зробимо все для того, щоб роки у старшій школі дали вам найкращу підготовку до життя після випуску. Разом із найтеплішою шкільною спільнотою ви візьмете участь у безлічі шкільних проєктів, навчитеся найкраще використовувати те, що вже вмієте, а також отримаєте багато нових навичок, необхідних людині 21 століття!

"Амбітні, небайдужі, талановиті українські школярі — за ними майбутнє нашої країни. Стипенідальна програма створена, щоб надати їм шлях до успіху, адже кожна дитина має право на якісну освіту", — так говорить про Стипендіальну програму засновниця Новопечерської школи та голова ГС "Освіторія" Зоя Литвин. 

Що таке Стипендіальна програма?

Це грант від ГС "Освіторія", який повністю або частково покриває вартість навчання в Новопечерській школі, можливість для проактивної молоді 8-11 класу поборотися за безкоштовне навчання в одній з найінноваційніших шкіл світу.

Що потрібно для участі?

  • Бути учнем 8-11 класу в наступному навчальному році.
  • Проживати в Києві або околицях.
  • Мати визначні академічні, творчі, спортивні або соціальні здобутки.
  • Бути проактивним, ініціативним, відповідальним та працьовитим.
  • Успішно пройти всі три етапи вступної кампанії.
  • Належати до родини з середнім або нижчим середнього рівнем достатку, що не дає їй можливості сплачувати за контрактну форму навчання.
  • Особливістю гранту є можливість рекомендувати учня, який стане достойним претендентом на участь. Рекомендувати його можуть викладачі, наукові керівники, репетитори та близькі.

Коли подаватися?

Дедлайн для заявок: 31 березня
Дедлайн для рекомендацій: 21 березня

Більше інформації, форма для реєстрації та рекомендації учня доступні за посиланням. 
 

Поділитись: