Головні події року 2017/2018

Свята, до яких ми долучимось у новому навчальному році

Як і завжди, новий навчальний рік буде насичений подіями. І вже зараз ми готові трохи відкрити наші плани щодо основних шкільних подій, але пам'ятайте — ми завжди готові вигадати ще щось новеньке!  Кожен тиждень насичений тематичними проектами, у кожну останню п'ятницю місяця ми тішимося з Дня вільної форми. Всі дні народження ми святкуємо разом, на початку року зустрічаємо першачків, а в кінці — проводжаємо випускників. А ще, звичайно, пригощаємося нашою улюбленою шкільною пана-котою!

Осінь

Вересень: Цей місяць — найприємніший, бо ми нарешті зустрічаємось всі разом. Протягом місяця відбуватимуться організаційні зустрічі з батьками, тьюторами, учнями, будуть презентовані навчальні програми та визначені цілі на рік.
Жовтень: Святкуємо разом день Учителя та зустрічаємо справжню осінь.
Листопад: Великий Шаховий турнір, що активно відбувається протягом майже двох осінніх місяців.

Зима

Грудень: Пишемо побажання Святому Миколаю та завмираємо в очікуванні новорічного дива.
Січень: Відпочиваємо на канікулах та водимо козу. 23 січня — День соборності України — збираємось в довжелезний Ланцюг єдності з учнів і вчителів.
Лютий: Протягом кожного місяця відбуваються спортивні заходи, а цього місяця — особливий турнір для 5-6 класів "Олімпійське лелеченя"

Весна

Березень: Зустрічаємо весну творчими подіями! Перша половина місяця присвячена Шевченківським дням, з другої половини починається довгоочікуваний інтелектуальний турнір W5H — цього разу не тільки англійською.
Квітень: 1 квітня — День народження Школи. 
Травень: У теплому травні чекайте на день Лідерства та Play Day — веселощі замість навчання в останній шкільний день.

Літо

Червень: Наш улюблений літній табір NovoCamp.
Липень: Нарешті КАНІКУЛИ!
Серпень: Підготовка Школи до нового навчального року, тож поспішайте отримати новеньку форму!

 

Поділитись: