Екскурсія до КДП-5!

15.09.2017
Тут стільки всього цікавого!

Ми зазирнули до класу дошкільної підготовки для дітей 5 років — і дуже захотіли в ньому залишитись  Тут дуже багато цікавинок та вигадок для дітей, які — ми впевнені! — були б цікаві і дорослим. Тож запрошуємо разом з нами краєчком ока зазирнути у кабінет разом з нами і подивуватися тому, що там є.

Перше, що впадає в око, — це розділ класу на окремі осередки. Діти постійно змінюють вид діяльності, переходячи від осередку до осередку.

 
Осередок творчості                                           Осередок письма

 
Осередок математики                                            Осередок конструювання

 
Осередок читання                                                      Осередок театру


Осередок піску 

 
Осередок досліджень

 

 

 
Тут є багато цікавезних штук, які можна роздивлятися цілий день! Діти збирають пазли, сортують дрібні речі — розвивають дрібну моторику, — грають у хрестики-нолики природними матеріалами (камінчиками на дерев'яній дошці), шукають камінці з номерками у піску, викладають літери своїх імен з гумок і рахують їхню кількість... І ми впевнені, що все одно не побачили всього, чим тут можна зайнятися!


Під час занять діти перевтілюються у представників різних професій — тут є навіть костюми!

  
А ще — багато місця для творчості!

 

 

А ось особливий момент — прибирання. Зачувши мелодію спеціального таймера, діти знають, що в них є 5 хвилин, щоб зібрати усі забавки та скласти їх на місце. І вони роблять це із задоволенням, якому можна позаздрити 

Цікаве воно, дитинство у Новопечерській школі! Діти у КДП-5 вчаться й граються одночасно, і вже за рік підуть у перший клас — і це буде для них чудовою черговою сходинкою до становлення успішної особистості.
 

Поділитись: